AlbSe

AlbSe TV eshte i pari dhe i vetmi televizion shqiptar ne Suedi.

Kjo media e re vjen ne tregun mediatik si nje dritare e hapur per shqiptaret e Suedise dhe te Diaspores, vjen si nje mundesi kontakti e komunikimi per ta, kudo ku ata ndodhen.

Iniciativa e Z. Bashkim Hoti si themelues i ketij televizioni ka si qellim qe te bashkoje ne nje ze, zerin e shqiptareve ne Suedi e Diaspore.
Permes AlbSe TV ne Suedi, se shpejti pritet te realizohen nje numer i madh emisionesh per te gjitha grupmoshat dhe per shume ceshtje e problematika per te cilat shqiptaret ne Suedi jane me se shumti te interesuar.

AlbSe do te jete nje TV me programacion te plote, me filma te fundit te kinematografise shqiptare e boterore, me progame muzikore dhe evente qe bashkojne shqiptaret.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound