Kosova Touring Assistance

Kosova Touring Assistance është kompani private e regjistruar si subjekt afarist në vitin 2005 me nje shtrirje në tërë territorin e Kosovës dhe po ashtu me nje shtrirje nderkombetare ne mbarë Evropen.

KTA momentalisht ka nje rrjet te mbrendshem prej 46 partnerëve dhe po ashtu nje rrejt nderkombetarë prej 42,000 partnerëve përmes ARC Europe për mbarë Evropen.

I gjithe aktiviteti kordinohet nga qendra operacionale dhe logjistike ne Prishtine. Ekipi ynë me një përvojë 10 vjeqare është i pregaditur që shumë shpejt të gjejë një zgjidhje të përshtatshme që të permirësojë mobilitetin tuaj .

Eshtë kompani e cila fokusin dhe qëllimin kryesor e ka asistencën në rrugë, sjelljen në rrugë, edukimin e qytetarëve për fushën e automobilizmit,si dhe të informojë qytetaret për problemet që kanosen në rrugë, për kujdesin që duhët të kenë gjatë vozitjes, për gjendjen e rrugve në Kosovë, gjithqka qka përfshin lëmia e automobilizmit është sfidë e jona , që këtë sfidë ta thjeshtësojmë dhe ta përcjellim tek vozitësi

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound